MEIDÄN TUOTTEET

Meidän visio Arms of Andesilla on suunnitella teknisiä vaatteita, perustuen luontoon ja auttaa ihmisiä palaamaan luontoon. Alpakan villa vaatteet tarkoittaa, että voit pakata kevyesti, pestä vaatteita vähemmän ja käyttää niitä turvallisesti tietäen, että ne oli tehty minimaalisella ympäristövaikutuksilla.

KAIKKI TUOTTEET ON VALMISTETTU SEURAAVAT KUUSI OMINAISUUTTA MIELESSÄ

YKSINKERTAISUUS

Meidän vaatteet ovat suunniteltu käyttöä varten. Mairitteleva leikkaus ja tyylikäs muoto, ilman mitään turhaa hohtoa, vähentää materiaalien määrää, joita tarvitaan ja varmistaen, että osat eivät tipu pois ja, että vaatteemme eivät mene pois muodista.

SUORITUSKYKY

Suunnittelumme ydin on suorituskyky, joten me valitsemme materiaalin - pääasiassa 100%:sta royal alpakan villa kangasta - kuin myös vaatteidemme leikkaus, tyyli ja elementit, joilla tehdään vaatteet, jotka ovat toiminnallisia kaikissa olosuhteissa, ympäristöissä ja kaikkeen ulkoiluun ja matkustukseen.

KESTÄVYYS

Sano hyvästi pikamuodille Arms of Andesin kanssa. Me emme halua sinun ostavan varusteita, jotka joudut heittämään pois vuoden päästä, joten vaatteemme on tehty kestämään.

wearing alpaca wool clothes in the tantra mountains
MONIKÄYTTÖISYYS

Miten me voimme ostaa vähemmän ja luoda vähemmän jätettä? Ostamalla tuotteita, joita voi käyttää useisiin aktiviteetteihin ja tilanteisiin. Yksinkertainen, viehättävä malli, jossa on fokus tekniseen suorituskykyyn, tarkoittaa että Arms of Andesin vaatteita voi käyttää kaikkeen: matkustamisesta vaeltamisen; kahvilla käyntiin kavereiden kanssa ja kalliokiipeilyyn sekä sohvalla istumisesta leirillä lämpimänä pysymiseen.

LUONNOLLINEN

Miksi etsiä synteettistä kun luonnollinen tekee sen jo paremmin? Alpakan villa on yksi korkeimman suorituskyvyn kuiduista markkinoilla ja se on tuotettu luonnollisesti. Me yhdistämme sen ompelemalla luonnollisella puuvillalla ja käytämme luonnollisia värejä.

VASTUULLISUUTTA

Me yritämme pitää pienimmän hiilijalanjäljen kaikista ulkoiluvaruste brändeistä, hankkimalla kaikki komponentit yhdestä paikasta, Perusta. Alpakan villa on uusiokäytettävää ja tuotettu ilman tehokasvatusta. Lisäksi käyttämällä luonnollisia kuituja tarkoittaa, että meidän vaatteet ovat biohajoavia - erityisesti kun ne ovat värjätty luonnollisesti - joten ne eivät vahingoita ympäristöä niiden elinkaaren lopussa.

ARMS OF ANDESILLA ME KÄYTÄMME 100%:SIA LUONNOLLISIA KUITUJA KANKAISSA - ROYAL ALPAKAN VILLA - JA MEIDÄN OMMEL - ORGAANINEN PUUVILLA - TEHDEN VATTEISTA BIOHAJOAVIA

*Paitsi meidän sukat, jotka ovat 56% alpakan villaa ja 44% synteettistä kuitua

Enemmän on vähemmän Arms of Andesille

Vastuullinen, kuidun valinnasta, toimitusketjuun, kuljettamiseen käytetävästä pakkauksesta, tuotteen elinkaaren loppuun, voit olla turvallisin mielin, että vaatteet joita pidät nauttiaksesi luonnosta, on tuotettu pienimmälllä mahdollisella negatiivisella vaikutuksella. Monikäyttöinen, pitkään kestävä, ja vähän hoitoa vaativa, voit ostaa vähemmän vaatteita, pakata vähemmän & matkustaa kevyemmin.

NAUTI ELÄMÄSTÄ ARMS OF ANDESIN KANSSA

x