TIETOA MEISTÄ: MEIDÄN TARINAMME

ARMS OF ANDES

Syntynyt rakkaudesta viettää aikaa luonnossa ja syvästä yhteydestä Perun Andien Vuoristoon, Arms of Andes on ulkoiluvaate yritys, joka tähtää siihen että ihmiset pääsisivät ulos luontoon. Me haluamme pienentää etäisyyttä esi-isiemme perinnön ja modernin maailman välillä, kehittäen yksilöllisesti vastuullisia ulkoiluvaatteita, jotka on tehty Inkojen kaikkein käytännöllisimmästä kuidusta: Alpakan Villasta.

Me olemme Mell ja Rensso, Perulaisille vanhemmille Los Angelesisaa syntyneet sisko ja veli. Meidän vanhempamme kasvoivat pienissä vuoristokylissä Perun ylängöillä ja perhelomamme olivat aina esivanhempiemme kotiin. Tämä muodosti syvän yhteyden juuriimme, opimme erilaisesta tavasta elää ja todella vei meidät sisälle luontoon. Meitä kiehtoi kontrasti meidän LA elämämme ja Perulaisten serkkujemme välillä. Andien yhteisöt pärjäävät niin syrjäisissä paikoissa - ollen riippuvaisia luonnosta, käyttäen luonnonvaroja kunnioittavasti - se kiinnosti meitä.

Rakkaus matkustamiseen ja ulkoilmaan sisäistyi meihin, me aloimme seikkailla enemmän itsenäisesti, matkustaen, vaeltaen ja reppureissaten. Me kiinnostuimme erilaisista saatavilla olevista ulkoilma vaatteista; ja oppien niiden hyödyistä kuten merino villa , synnytti idean: miksei alpakan villaa käytetty?

Alpakan villa on hyvin tunnettu muotiteollisuudessa mutta me huomasimme, että sen ohi on katsottu ulkoilma vaatteiden valmistuksessa. Me teimme paljon tutkimustyötä ja saimme selville sen sisältävän samanlaisia ominaisuuksia kuin merinovilla ja sen potentiaalin olevan suorituskyvyltään jopa parempi. Se oli riittävän hyvä Inkoille kun he valloittivat Andit, joten varmasti se olisi riittävän hyvää modernille seikkailijalle! Meidän alkuperäisistä testeistä ja ensimmäisestä royal alpakan villa välikerrastosta, me olemme kehittäneet yksilöllisen kankaan, joka sopii useaan ulkoiluvaatteeseen.

Mutta me emme vaan halunneet tehdä ulkoiluvaatteita, me halusimme myös näyttää suuntaa vastuullisissa valmistusmenetelmissä. Me opimme, että useimpien vaatteiden valmistaminen sisältää materiaalien kuljettamista eri maiden välillä, jokaisen tuotantoprosessin välissä: mutta me ymmärsimme, että pitämällä tuotannon yhdessä paikassa - Perussa - me pystyimme suuresti pienentämään yrityksemme hiilijalanjälkeä. Sen lisäksi, alpakan villa on luonnollista, uudelleen käytettävää ja vastuullisesti tuotettua ja me lisäämme uusia vastuullisia toimintamalleja, kuten muiden luonnollisten materiaalien käyttö (kuten luonnolliset värit ja puuvilla merkkeihin ja ompeleisiin) ja vähennämme pakkausmateriaalia. Eritoten meidän luonnollisesti värjätyt paidat, pipot ja kaulurit ovat nyt 100% biohajoavia, jotka eivät jätä jälkiä kun ne kompostoidaan

Perhe ja se mistä tulet ovat suuria kulmakiviä Perulaisessa kulttuurissa, ja se mitä olemme yrityksenä. Tämä näkyy jopa meidän nimessämme "Arms" on yhdistelmä sisarustemme nimien etukirjaimista ja juuremme ovat "Andes".

Brändi konseptistamme, meidän materiaaleihin ja perustajiin, meidän yritys todella periytyi Andeilta. Me haluamme juhlia luonnon ihmeitä kaikkialla, ja auttaa ihmisiä seikkailla meidän luonnollisessa maailmassa vastuullisesti.

Meli and Rensso Hinostroza and brother on a hike in the mountains

MENE PIDEMMÄLLE LUONNOSSA ARMS OF ANDESIN KANSSA

x