MEIDÄN ARVOT

Arms of Andesilla me ajattelemme, että kaikki mitä teemme, pitää tehdä ajatellen ympäristöä ja ihmisiä. Tunnistamme, että vaateteollisuus kokonaisuutena on usein päätynyt toteuttamaan epäeettistä ja ei hyväksyttävää toimintaa, minkä takia me tähtäämme olemaan kaikkein vastuullisin vaatebrändi, seurata eettisiä tuotanto periaatteita ja varmistaa jäljitettävyys tuotteillemme.

MEIDÄN VISIO

Näyttää suuntaa vastuullisessa vaatetuotannossa, keskittyen ihmisten ja eläinten hyvinvointiin, minimoiden meidän negatiivinen ympäristövaikutus.

MEIDÄN MISSIO

Säilyttää Perulaiset Alpakan Villa tuotannon traditiot, tuottamalla korkealaatuista tuotetta, toiminnallisia ulkoiluvaatteita, samalla työskennellen kohti täysin biohajoavia vaatteita.

MEITÄ OHJAA SEURAAVAT PERIAATTEET

ME OLEMME HUOLEHDIMME
ALPAKOISTA

Alpakat laiduntavat vapaana

Alpakat menestyvät ja tuottavat parasta kuitua kun ne laiduntavat vapaana vuorilla (ne usein kerätään yhteen yöksi parantamaan turvallisuutta), joten mitään teollista laiduntamista ei ole. Alpakat kasvatetaan pienissä laumoissa, käyttäen perinteisiä menetelmiä.

Hellä Keritseminen

Monet alpakat keritään omistajien toimesta, käyttäen kerimis saksia, mikä on yleisesti vähemmän stressaavaa eläimelle. Meidän langan toimittajat ovat myös kehittäneet mallit mekaaniseen kerimiseen, joka on kansallisen humaanin normin hyväksymä.

Alpakat Vastaanottavat
Huolenpitoa Mitä Ne Tarvitsevat

Alpakat ovat arvostettu korkealle omistajien puolelta, joten kaikki loukkaantumiset ja sairaudet hoidetaan nopeasti. Vuosittainen keritseminen on tärkeää, koska se auttaa pitämään Alpakat terveinä.

alpacas in the mountains of peru

ME PIDÄMME HUOLTA
IHMISISTÄ

Hyvä Hinta Kuidusta

Meidän langan toimittajat ostavat raa'an kuidun suoraan alpakan kasvattajilta, varmistaen että he saavat aina markkina hinnan.

Meidän Asiakkaat Tulevat Ensin

Me suunnittelemme ja teemme tuotteet ajatellen loppukäyttäjää: erinomainen istuvuus, täydellinen mukavuus ja kestävyys. Jos sinulla on kysymys tai ongelma ostoksesi kanssa, olemme täällä auttamassa, yksilöidyllä ja sitoutuneella asiakaspalvelu tiimillä.

Yhtäläiset Mahdollisuudet Kaikille

Olemme ylpeitä tervetulleesta ja avoimesta työympäristöstä, vapaana syrjinnästä. Me tarjoamme mahdollisuuden tukitiimille oppia uusia taitoja ja kasvaa meidän kanssa.

the farmers and family of arms of andes

ME PIDÄMME HUOLTA
PLANEETASTA

Matala Hiilijalanjälki

Hankinta yhdestä lähteestä Perusta, tarkoittaa, että melkein kaikki meidän komponentit on tuotettu samassa maassa, laskien toimitusketjun hiilijalanjälkeä suuresti.

Biohajoavat Komponentit

Alpakan villan on luonnollinen kuitu ja biohajoavaa pois heitettäessä. Meidän Luonnollisessa Värimallistossa me käytämme puuvillalankaa ompeleissa ja merkeissä, joka on myös biohajoavaa, kuten myös luonnolliset värit. Vetoketjut, kuminauhat ja sukat, sisältävät synteettisiä komponentteja mutta me työskentelemme löytääksemme sopivia vaihtoehtoja.

Biohajoavat Vaatteet

Käyttämällä luonnollisia kuituja JA luonnollisia värejä Luonnollisessa Värimallistossa se tarkoittaa, että kangas on täysin biohajoavaa. Sen takia, että niissä ei ole mitään muita komponentteja, meidän luonnollisesti värjätyt paidat, pipot ja kaulurit ovat 100% biohajoavia ja eivät jätä jälkiä kun ne kompostoidaan.

Ekologinen Pakkaus

Me käytämme mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia kun me lähetämme vaatteet sinulle, joten et saa pussia pakkauksen sisällä, täynnä kuplamuovia, toisen pussin sisällä. Sen sijaan me käytämme yhtä biohajoavaa pussia ja pahvi kahvoja.

one of the best spots to hike

Arms of Andes tunnistaa, että meidän on laitettava ihmiset, jotka työskentelevät meille, eläimet jotka tuottavat meille raaka-aineen ja ympäristön jossa me elämme, etusijalle. Me jatkamme tuotannon ja toimitusketjun kehittämistä, varmistamme oikeudenmukaiset palkat ja hyvän elämän laadun kaikille mukana oleville ja varmistamme myös kaikkein vastuullisimman ja ekologisimman ulkoiluvaate brändin.

x