​PALAUTUSOIKEUS

Palautukset & Takuu

Palautukset
Meidän käytäntömme palautusten osalta on voimassa 15 päivää EU & YK alueella. Jos 15 päivää on kulunut ostoksestasi, valitettavasti me emme voi tarjota sinulle rahojen palautusta tai vaihtoa.
Ollakseen palautuskelpoinen, tuotteen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin silloin kun vastaanotit sen, alla olevan takuu ehdon mukaisesti. Sen täytyy myös olla alkuperäisessä pakkauksessaan.
Saadaksesi palautuksen, me tarvitsemme kuitin tai todistuksen ostoksesta.
Ole hyvä ja älä lähetä ostostasi takaisin valmistajalle,
On joitakin tapauksia, joissa ainoastaan osittainen palautus annetaan (tarvittaessa)
Mikä vaan tuote, joka on palautettu myöhemmin kuin 15 päivää toimituksen jälkeen
Rahapalautukset (tarvittaessa)
Heti kun palautuksesi on vastaanotettu ja tarkastettu, me lähetämme sinulle sähköpostin ilmoittaaksemme, että olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteen. Me ilmoitamme sinulle myös rahapalautuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä.
Jos se on hyväksytty niin silloin teemme sinulle rahapalautuksen ja summa siirretään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäisellä maksutavalla tiettyjen päivien aikana.
Vaihdot (tarvittaessa)
Me vaihdamme ainoastaan tuotteita jos ne ovat ilman vikoja tai vahingoittumattomia. Jos sinun tarvitsee vaihtaa se samaan tuotteeseen, lähetä meille sähköpostia info@armsofandes.com
Toimitus
Palautuksen hyväksymisen jälkeen maa-lähetystarra lähetetään sinulle, jossa on palautusosoite tuotteelle.
Takuu
Arms of Andes antaa täyden palautuksen jokaiseen vialliseen tuotteeseen. Normaali kuluminen tai hajoaminen sisältäen nukkaantumisen tai hankaumat eivät sisälly Takuuseen. Käyttäjästä johtunut vahingoittuminen sisältäen mutta ei rajoitettu repeämiin tai repimiseen, sisältäen mikä tahansa vahingoittuminen pestäessä, joka on pesuohjeiden vastainen, eivät sisälly Takuuseen. Arms of andes arvioi vahingot määrittääkseen kuuluvatko ne Takuun piiriin.
x