TARINAMME YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ

TEHTY PERUSSA

Olemme veli ja sisko, jotka ovat kasvaneet Perulaisessa kodissa USA:ssa. Siitä asti kun olimme lapsia, vanhempamme veivät meidät kotimaahansa ja opettivat meille meidän historiaa. Inspiroituneena meidän Inka esivanhempien kestävästä elämäntavasta, me käytimme heidän biomaatuvia kuitujaan, alpakan villaa ja valmistimme ulkoilma brändin.

MEIDÄN TARINA

Me olemme veli ja sisko, jotka ovat kasvaneet Perulaisessa kodissa Los Angelesissa, Kaliforniassa. Meidän äitimme tuli maatilalta Perun Pohjois-Ylängöltä. Meidän isämme on kotoisin pienestä kaupungista Perun Keskiosista. Lapsesta asti olemme käyneet vierailemassa vanhempiemme kauniissa kotimaassa, joka vuosi, kuukausien ajan. Me rakastimme kun löysimme Machu Picchun ihmeitä ja opimme esivanhempiemme muinaista historiaa.

Meidän äitimme vei meidät hänen vanhalle maatilalleen, missä me hoidimme eläimiä ja pesimme vaatteemme joessa. Joka kerta kun lensimme takaisin Yhdysvaltoihin, tunsimme olevamme lähempänä luontoa kuin silloin kun lähdimme. Inspiroituneena kestävästä elämäntavasta, jossa äitimme eli, me halusimme tuoda saman kestävän osan Perusta takaisin mukanamme.

Me ihmettelimme, miten metsästäjäkeräilijät elivät niin kylmässä ilmastossa niin korkealla. Miten he pystyivät saamaan riittävästi resursseja heidän sivilisaatiolleen?

Meidän vastaus löytyi esivanhemmista. Alkaen 5000 vuotta sitten, Perussa on yksi vanhimmista sivilisaatioista. Inkojen Valtakunta. He kehittivät laajan asukaskunnan oppimalla insinööritaidot, rakentamalla kaupunkeja ja kesyttäen eläimiä ja kasveja. Ja tehden sen kestävällä tavalla, Inkat tekivät tavaroistaan pitkään kestäviä. Heidän uusiutuva tapa käyttää johti siihen, että resursseja riitti ylläpitämään heidän massiivista sivilisaatiota. Meidän ideamme on käyttää Inkojen kestäviä tapoja ja tuoda ne moderniin kulttuuriin.

Vuonna 2018 me matkustimme ja muutimme ympäri maailmaa. Kun asetuimme Yhdysvaltoihin, Alankomaihin ja Peruun, tulimme siihen johtopäätökseen, että siellä oli aukko. Siellä oli aukko maailman ja Andien ihmisten välillä. Me kehitimme Arms Of Andes yrityksen sulkemaan tämän aukon. Me aloitimme yhdistämään tämän ainutlaatuisen, ylivoimaisen toiminnallisen villan tuotteeksi, jota modernit seikkailijat voisivat vaalia ja tarvita heidän villeillä seikkailuillaan. Me opiskelimme luonnon kuidun hyödyllisiä ominaisuuksia ja tarinaa sen takana.

Arms Of Andes aloitti tuotannon Perussa ylläpitääkseen läheisen otteen tuotteen alkuperään ja jakaakseen tarinaa Andien ihmisistä ja rakastetuista eläimistä. Sen jälkeen aloitimme Arms of Andes:n Yhdysvalloissa ja Alankomaissa ja pian Aasiassa ja Australiassa.

Koska olemme Andien lapsia ja kasvatettu modernissa kaupungissa, luonnolla on monia salaisuuksia piilossa unohtaen, että haluamme löytää ne. Me teimme asusteet 100% alpakan villasta, jotta voisimme tuoda ihmiset takaisin luontoon. Muovi on modernin kaupungin keksintö, joka vahingoittaa meidän planeettaa. Me suunnittelimme alpakan villan sopimaan modernin kaupungin elämäntyyliin. Me toivomme sinun nauttivan meidän tarinasta ja jumalten kuidusta.